kundehistorier

 

INCIPIA’s kunder spænder vidt – fra store internationale koncerner til mindre virksomheder.

Læs her, hvilke opgaver vi har løst sammen med nogle af dem.

 


 

 

ALTRAN

Samarbejdet med Altran's svenske og danske ledelse startede i 2010, hvor INCIPIA fik rollen som rådgiver i alle HR relaterede spørgsmål og som generel sparringspartner for den dansk/svenske ledergruppe.

Vores løsning indeholdt både administrativ support - bl.a. en komplet gennemgang og opdatering af den danske personalehåndbog - samt deltagelse på interne møder.

Du kan læse hele kundehistorien her

 


 

 

BEAT A/S   

Beat a/s er en virksomhed er i vækst. Specielt fra det europæiske marked mærker Beat a/s en øget efterspørgsel på sine løsninger. Dette stiller store krav til den voksende gruppe medarbejdere og deres meget forskellige kompetencer.

INCIPIA blev tilknyttet som ekstern rekrutteringspartner til at rekruttere nye medarbejdere og har siden gennemført flere centrale rekrutteringer.

Du kan læse hele kundehistorien her

 


 

 

CHAS. HUDE A/S

CHAS. HUDE A/S er blandt Danmarks førende virksomheder inden for rådgivning om Intellectual Property Rights. Virksomheden tilfører danske og udenlandske kunder værdi ved at sikre, vedligeholde, overvåge og forsvare deres know how og brands. CHAS. HUDE blev grundlagt i 1896 og har i dag 55 medarbejdere fordelt på kontorer i København og Århus.

INCIPIA har over flere omgange hjulpet Chas. Hude med at rekruttere erfarne rådgivere indenfor jura, IP/varemærke-og patentområdet.

Du kan læse mere om CHAS. HUDE her!

 


 

 

ENGSØ GRUPPEN A/S

Engsø Gruppen a/s er moderselskab for en række mindre og mellemstore entrepenør- og tømrermester virksomheder, samt andre brancherelaterede produktionsselskaber.

Som en del af virksomhedens udvikling, stod man overfor en udvidelse af sine forretningaktiviteter. Der skulle ansættes en Entrepenør Direktør til at varetage ansvaret for gruppens aktiviteter i Jylland - herunder en vurdering af yderligere virksomhedsopkøb.

INCIPIA blev tilknyttet i processen som rekrutteringssupport og sparringspartner i den allerede igangsatte proces, for at sikre en professionel og objektiv behandling af ansøgerfeltet.

Du kan læse hele kundehistorien her

 


 

 

F.C. KØBENHAVN

PARKEN er F.C. Københavns hjemmebane og den største scene for fodbold i Danmark. F.C. København er en professionelt drevet virksomhed, med internationalt fokus, en stærk virksomhedskultur og en ambitiøs vækstplan.

INCIPIA har hjulpet F.C. København med en markant udvidelse af virksomhedens kommercielle organisation. Således har vi gennemført rekrutteringen af en Marketing-projektleder, en PR-ansvarlig, en Online Manager samt en Relation Manager, som bl.a. skal videreudbygge sponsorkonceptet hos F.C. København.

Du kan læse mere om F.C. København og PARKEN her!

 


 

 

 

HANDICAPHJÆLP DANMARK

HandicapHjælp Danmark er i gang med at udbygge deres markedsposition på Sjælland samt at udvide deres aktivteter i Jylland, bl.a. via etableringen af et nyt datterselskab i Århus.

Som rekrutteringspartner drev INCIPIA både søgningen efter en Projektleder til Herlev kontoret og en Filialchef til kontoret i Århus.

Du kan læse hele kundehistorien her

 


 

 

 

IDÉNYT

Idényt er en sund og stærk virksomhed, som stod foran en udvidelse af salgsorganisationen. Idényt skulle ansætte en regional salgschef, til at varetage de regionale udgaver - herunder Villahjælpen.

Til at understøtte denne udvidelse blev INCIPIA tilknyttet som ekstern rekrutteringspartner til at besætte denne nøgleposition.

Du kan læse hele kundehistorien her

 

 


 

 

IMS HEALTH

IMS Health havde, i en overgangsfase, behov for for en interim HR kompetence. Opgaven forløb over et par måneder og involverede ledere og medarbejdere fra Skandinavien samt Baltikum.

Du kan læse mere om IMS Health her! 

 


 

 

MAQS LAW FIRM

Da MAQS skulle bruge en levnedsmiddelkonsulent til virksomhedens voksende Life Science team, gennemførte INCIPIA rekrutteringen.

Stillingens sammensatte krav, hvor bl.a. en naturvidenskabelig uddannelse samt et indgående kendskab til fødevarelovgvningen stod i centrum, medførte at kandidatfeltet var stærkt begrænset. 

INCIPIA gennemførte opgaven som search. INCIPIA har siden hjulpet MAQS med flere opgaver.

 

Du kan læse mere om MAQS her!

 


 

 

NESPRESSO BUSINESS SOLUTIONS

Nespresso er det hurtigst voksende selskab i Nestlé koncernen. Nespresso Business Solutions tilbyder kaffe og kaffemaskiner af fineste Grand Cru kvalitet til kontorer, restauranter hoteller og butikker. Nespresso leder den globale kaffe revolution med: Mere en 9 millioner kunder verden over, markedsledende position indenfor premium kaffe og kaffemaskiner, 5500 ansatte på verdensplan og 30 % gennemsnitlig vækst de sidste 8 år.

 

INCIPIA har senest hjulpet Nespresso Business Solutions / Premium Coffee med at rekruttere en central placeret Operations Manager til den danske organisation.

 

Du kan læse mere om NESPRESSO BUSINESS SOLUTIONS her!

 


 

 

 

PARANOVA GROUP

INCIPIA har gennemført en rekrutteringsopgave efter en International Purchaser til Paranova, som en del af virksomhedens vækstplan. 

Indkøberen er en nøglemedarbejder, som tegner Paranova på det europæiske lægemiddelmarked og driver indkøbsprocesserne bl.a. ved at planlægge og gennemføre indkøbsprojekter.

Paranova er en af Danmarks førende parallelimportører af originale lægemidler fra andre EU-lande til Danmark, Sverige og Finland.

 

Du kan læse mere om Paranova Group her!

 


 

 

 

QUOOKER SKANDINAVIEN A/S

INCIPIA har hjulpet Quooker i flere omgange, bl.a. med rekrutteringen og test af specialister til virksomhedens salgsfunktion samt til økonomifunktionen.

Du kan læse mere om Quooker her!

 


 

 

RECKITT BENCKISER

Da Reckitt Benckiser skulle finde nye medarbejdere til den nordiske finans- og regnskabsfunktion, hjalp INCIPIA den nyansatte Nordiske Økonomidirektør med at rekruttere controller-profiler. 

INCIPIA har endvidere gennemført outplacement-forløb for Reckitt Benckiser.

Reckitt Benckiser er en global virksomhed med stærke brands ind inden for rengøring, sundhed og personlig pleje.

 

Du kan læse mere om Reckitt Benckiser her!

 


 

 

TRIUMPH INTERNATIONAL A/S

Triumph International er en af verdens største producenter af undertøj. Virksomheden er repræsenteret i mere end 120 lande og tæller mere end 37.500 ansatte.

INCIPIA har assisteret Triumph Danmark i rekrutteringen af forskellige nøglepersoner til den danske salgsorganisation, samt assessment af specialister til salg.

Du kan læse mere om Triumph Danmark her!

 


 

Er du interesseret i at høre mere om INCIPIA's tilgang eller konkrete projekter, så kontakt os for et uforpligtende møde. 

Klik her for at læse mere om de udfordringer, som vi ofte møder hos vores kunder.

Kontakt os for at lære mere om, hvordan vi sammen med vores kunder udvikler deres forretning.