Gode nyheder

 

I INCIPIA arbejder vi konstant med at tilbyde konkrete tiltag og værktøj, der udvikler dig som leder og din virksomhed. 

 


 

HR Konsulentuddannelsen - nu i Mannaz regi!

INCIPIA fortsætter succesen - HR Konsulentuddannelsen markedsføres og gennemføres fra efteråret 2013 nu i Mannaz regi, hvilket vi glæder os meget til. Uddannelsen der tæller 2 x 2 dage, plus en skriftlig afslutningsopgave, er allerede gennemført knapt 10 gange med flotte tilbagemeldinger. Velkommen til..

Læs mere om uddannelsen her!

 


 

Jobansøgere lyver da ikke?

Som udgangspunkt er det dumt at lyve. Det virker dog som om, at udviklingen på jobmarkedet de seneste år har medført en lidt uheldig drejning, hvor de halve sandheder florerer som aldrig før.

Læs hele artiklen her!

 


 

6 gode råd til den nyankomne leder!

Hos INCIPIA møder vi dem ofte! De nyankomne ledere i deres nye jobs. Ambitiøse og spændte springer de ud i udfordringen - et nyt job i en ny virksomhed.

Men så sætter virkeligheden alt for hurtigt ind og selv de bedste intentioner forsvinder ofte i rækken af møder, e-mails og budgettal.

Hos INCIPIA har vi funderet over, hvordan du som nyankommet leder kan skabe det bedste fundament for dig selv - og dermed også en bedre start og større sandsynlighed for succes i jobbet.

Læs hele artiklen her!

 


 

Hvem er det egentlig du er forbundet med på LinkedIn?

Har du nogensinde tænkt over, hvem de mennesker du er forbundet med på det sociale medie LinkedIn er - og ikke mindst, hvordan du kan bruge dem i forskellige sammenhænge. 

Læs hele artiklen her 

De sociale mediers betydning for ideen bag netværk

De sociale mediers stigende popularitet forandrer ikke kun måden vi mennesker anskuer vores karriere på, men også hele udgangspunktet for brugen af sociale medier.

Finanskrisen har ikke kun sat sine spor på jobmarkedet, også de sociale medier har oplevet en markant tilgang i kølvandet på krisen. At have en profil på et eller flere sociale medier, er ikke kun blevet centralt for at holde netværket ved lige, men også blevet et ufravigeligt succeskriterium i sig selv. Jo større social kapital, jo større chance for job.

Læs hele artikel her! 

LinkedIn - Gå de sociale medier i møde og bliv opdaget!

I rekrutteringsverdenen fylder LinkedIn efterhånden en del! Fra rekrutteringsvirksomhedernes synsvinkel er her mange karriereorienterede og velkvalificerede kandidater samlet på ét sted, samtidigt er de at skabe og holde kontakten til.

SÅ - er du karriere- og netværksinteresseret, er LinkedIn stedet man bare skal at være. Ud over at være et fantastisk netværkselement – med alle de fordele det kan give dig i dit arbejdsliv - giver LinkedIn dig muligheden for at vise til mange, hvad du kan.

Din LinkedIn-profil er dit håndtryk på internettet som arbejder for din karriere - også når du ikke selv er online!

Her er en nem introduktion til LinkedIn. 

INCIPIA - tilknyttet Jobzonens Jobpanel på LinkedIn

Her kan du stille spørgsmål til eksperterne, starte diskussioner vedrørende arbejdslivet, sparre med ligesindede og meget andet.

Når du stiller et spørgsmål til én af eksperterne har andre brugere mulighed for at uddybe både spørgsmål og svar. Det giver en mere åben dialog, og vi får mulighed for at få diskuteret emnerne i dybden.

 

Læs hele artiklen om Jobpanelet her eller besøg LinkedIn-gruppen her

 


 

INCIPIA på TV2.dk

Læs på tv2.dk om INCIPIA's bud på, hvordan du håndterer de svære spørgsmål under jobsamtalen - her

 


 

Ny uddannelse i Rekruttering & Interviewteknik hos Confex

INCIPIA udbyder nu et kursus i Rekruttering & Interviewteknik.

Deltagerne tages igennem de mest afgørende faser; lige fra den indledende jobanalyse, over selve afholdelsen af interviewet til den endelige ansættelse.

Læs mere her eller i denne PDF

 


 

Ny uddannelse: HR som strategisk samarbejdspartner

I samarbejde med kursusvirksomheden Confex, udbyder INCIPIA nu ”HR Konsulent-uddannelsen”.

Uddannelsen giver dig på intensive 4 undervisningsdage en komplet introduktion og opdatering på alt, hvad du behøver vide i rollen som HR-konsulent.

Uddannelsen klæder dig på til både at løse opgaver som ansættelser, fratrædelser og personalejuridisk bistand og giver dig samtidig en større gennemslagskraft i rollen som strategisk og udviklende sparringspartner.

Læs mere om HR Konsulentuddannelsen her.

 


 

Yder din salgsstyrke det bedste den kan?

Tænk hvis du kunne vurdere dine sælgere præcis i forhold til det stykke arbejde du gerne vil have dem til at gøre! Og tænk hvis du kunne sammenligne deres performance og finde frem til hvad der får den enkelte sælger til at yde sit bedste!

Sammen med en række kunder har vi udviklet et værktøj som kan anvendes både i rekrutteringsfasen, i udviklingen af salgsstyrken og i den svære restruktureringsfase.

Du kan få et overblik over modellen her

 


 

Uddannelse til Lægemiddelindustriforeningen

INCIPIA har siden foråret 2010 arbejdet sammen med Lægemiddelindustriforeningen (LIF) for at udvikle kommercielt orienterede uddannelsestilbud til foreningens medlemmer.

I 2010 lanceres således Præsentationsteknik og Forhandlingsteknik.

Du kan læse mere om uddannelserne og tilmelde dig på LIF Uddannelses hjemmeside.

 


 

Krisen tvinger danske ledere i bedre form! 

 

Finanskrisens indvirkning på de danske ledere tydeliggøres i en analyse som HR konsulentvirksomheden Incipia har udsendt til mere end 300 danske ledere i efteråret 2009. Resultaterne viser, at den danske leder heldigvis også har opdaget krisens positive sider.

 

 

Download Incipia's Ledersurvey her! 

 

Lederundersøgelsen har som mål at undersøge tendenserne i de krav, der stilles til lederne inden for områderne: ledelsesstil, kommunikation og målsætning. I år har undersøgelsen specielt fokus på den betydning finanskrisen har for lederens rolle og adfærd.   

 

·          Taler ordsproget sandt - skaber krisen lige så mange muligheder som farer? Er det nu de nye forretningsmodeller skal testes?

·          Har ledelse som håndværk overlevet krisen og i hvilken form?

·          Hvordan skal ledelsen spare? Har vi råd til ikke at prioritere kompetenceudvikling?

 

 


Kontakt os for at lære mere om, hvordan vi sammen med vores kunder udvikler deres forretning.

 

Her kan du læse mere om vores samarbejdspartnere.