Rekruttering | rekrutteringskoncept

Kvalitetssikret rekrutteringsproces
INCIPIA's rekrutteringsmodel er udviklet for kunne tiltrække, bedømme og tilbyde de bedste kandidater til vores kunder. Vi tager altid ansvar for de rekrutteringer vi gennemfører og gir' os ikke før matchet er helt rigtigt. Derfor giver vi altid garanti på vores rekrutteringer.

INCIPIA har et stort netværk indenfor forskellige fagområder og brancher. Vi garanterer at alle involverede medarbejdere i rekrutteringsprocessen har lang erfaring med rekruttering og udvælgelse.

Vi har udviklet en rekrutteringsmodel der sætter kvalitet i centrum - forarbejdet, kravspecifikation, search- og/eller selectionproces, test og udvælgelse, kunderapporteringen og en længere kandidatopfølgning - er alle steps der er gennemarbejdet og dokumenteres for at opnå det bedste slutresultat.

INCIPIA anvender personligheds- og færdighedstests i rekrutteringsprocessen. Alle involverede parter er certificerede i alle de værktøj vi anvender. Efter endt rekruttering gennemfører vi et kvalitetschek, for at undersøge hvilken oplevelse kunde og kandidater har haft gennem processen. Dette giver os desuden værdifuldt input til, hvordan vi kan forbedre os yderligere.