Rekruttering | garanti

Samarbejdet
Du vælger os og vi vælger dig.

For at kunne arbejde med rekruttering, ud fra vores standarder og etik, samarbejder vi med nogle få kunder i hver branche - ofte virksomheder der som vi, ligger vægt på kvalitet og integritet. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder og gør vores bedste for at du føler dig tryg allerede fra den første kontakt med os.

Som vores kunde vil du opleve et stort personligt engagement og et højt serviceniveau. Gennem processen vil du desuden opleve at vi ofte kontakter dig for at afstemme og afklare både større og mindre beslutninger.

Vores ambition er at have fokus på det langsigtede samarbejde. Det giver os bedre forudsætninger for at lære at forstå jeres organisation, kultur, forretningsmodel, medarbejdere, værdier og ledelse. Vi mener det giver et bedre slutresultat.

Garanti
Med vores garanti tager vi rekruttering et skridt videre.

I vores garanti indgår en grundig kunde- og kandidatopfølgning. På den måde tager vi ansvar for at den nyansatte for den bedst mulige start i sit nye job. Det øger samtidig muligheden for at den nye medarbejder fungerer bedre i sit nye job.

I vores garanti indgår en kvalitetsgaranti. Vi ønsker at vores kunder føler sig trygge hos os. Derfor tager vi ansvar og gir' os ikke før rekrutteringen er helt på plads. Garantien gør at vi gentager hele rekrutteringsprocessen uden beregning igen, hvis du som kunde ikke er tilfreds.

Kvalitetsgarantien gælder i minimum 6 måneder efter ansættelsesdato.