Assessment

ASSESSMENT

ASSESSMENT

Vi har stor erfaring i vurdering af mennesker og de sammenhænge de indgår i. Vores årelange erfaring, brede forretningsforståelse samt de værktøj vi anvender i alle vurderinger, sætter os grundigt ind i problemstillingen før vores konklusioner og forslag kommunikeres.


Vores kompetencer er således blandt de bedste. Det betyder, at vi udover en objektiv vurdering af din opgave, også har en klar holdning til det vi laver. Det kalder vi komplet rådgivning.


Nedenfor ses de hovedområder vi udfører assessment og vurderinger indenfor:Kontakt os for at høre mere om mulighederne i assessment og om hvordan vi sammen kan udvikle jeres forretning.


I alle opgaver vi udfører, er integritet og etik i centrum. Detaljer fra fortrolige samtaler og interne dokumenter vil blive opbevaret på ordentlig vis og videregives ikke uden opdragsgivers forudgående accept og godkendelse.


… på den anden side. At udvikle en virksomhed og mennesker kræver en vis form for informationsudveksling. Derfor, forventer vi at virksomheden samarbejder på en ærlig, troværdig og konstruktiv måde og giver os et så godt grundlag at arbejde ud fra som muligt.