INCIPIA

OM OS

Er vores proces anderledes?


Vores rekrutteringsmodel er udviklet for kunne tiltrække, vurdere og tilbyde de bedste kandidater til vores kunder.


Vi tager altid ansvar for de rekrutteringer vi gennemfører og gir’ ikke op før matchet er helt rigtigt. Vi giver altid 6 måneders garanti på vores rekrutteringer.


Vi har et stort netværk indenfor flere forskellige fagområder og brancher. Vi holder tæt kontakt til kandidaterne og ved derfor både hvad der sker i deres arbejdsliv og hvad de er gode til.

VORES TILGANG

Summa summarum, så har vi udviklet en rekrutteringsmodel der sætter kvalitet i centrum – omhyggeligt forarbejde, detaljeret kravspecifikation, effektiv search- og/eller selectionproces, relevante tests og udvælgelse, hyppig kunderapporteringen og en længere kandidatopfølgning - er alle steps der er gennemarbejdet og dokumenteres for at opnå det bedste slutresultat.


Vi anvender personligheds- og færdighedstests i alle vores rekrutteringer.


Der er mange holdninger til tests – I vores verden kan de aldrig stå alene, men omvendt erkender vi også en test er en god metode til at kunne forstå de væsentligste aspekter et menneskes sandsynlige adfærd indenfor relativt kort tid (interviews, referencer, cases m.v. er andre måder).


Vi er bl.a. certificeret i Master International's:

  • Master Person Analyse (MPA)
  • Master Problemløsnings- og potentiale-profil (ACE)
  • Master Adfærds- og motivations-profil (EASI)

METODE / PROCES

ANALYSE - FORSTUDIE


Jobprofil - Personprofil

Metodevalg

Mapping af stakeholdere

Forventningsafstemning


INTERVIEWS - TESTS


Interview- og testfase, samt udarbejdelse af short list og udvægelse

SEARCH - SELECTION


Jobopslag og/eller udarbejdelse af long list, samt kontakt til relevante kandidater

RÅDGIVNING - OPFØLGNING


Præsentation af finalist-kandidater og sparring omkring kandidater, samt opfølgning 3 gange indenfor de første 6 måneder

VORES TEAM

INCIPIA er stiftet i januar 2009.


Vi har efaringer fra en række lederposter i flere af erhvervslivets største virksomheder, hvor vi har opnået en særlig kompetence inden for Human Resources. Vi kan derfor vores håndværk.


Vi har arbejdet med de fleste aspekter inden for HR i mange år og er solide praktikere, med et håndgribeligt syn på alt fra rekruttering, over uddannelse til strategi.

HASSE STEENBUCH (f. 1970)

MANAGING PARTNER / INDEHAVER


Hasse har gennem de seneste 25 år arbejdet med udvikling og rekruttering af specialister og ledere i forskellige brancher og på alle niveauer, senest som adm. direktør for en stor skandinavisk rekrut-teringsvirksomhed. Hasse er stifter af INCIPIA.

SOFIE STRECKER (f. 1972)

KONSULENT / SENIOR RESEARCHER


Sofie har arbejdet med search og rekruttering af specialister og mellemledere i mere end 8 år.

Tidligere har hun udfyldt roller som Client Manager, Reseller Manager og Product Manager i nogle af Dan-marks største virksomheder. Sofie har været ansat i INCIPIA i 3½ år.

JILL REPP (f. 1962)

PARTNER / INDEHAVER


Jill har mere end 20 års erfaring med Search & Assessment. Jill har været ansat i flere større rekrutterings-virksomheder som seniorkonsulent og partner, og i alle årene har hun arbejdet med search & assessment herunder rekrutteringsforløb på taktisk og strategisk niveau.

VORES KOMPETENCER

Consulting, Services & IT

Finance & Accounting

Salg, Marketing & Kommunikation

Management & Executive

JENS SØNDERBERG (f. 1966)

PARTNER / INDEHAVER


Jens har knap 20 års erfaring med rekruttering, outplacement og karriererådgivning. Jens har arbejdet som konsulent siden 1999. Ud over arbejdet i konsulentbranchen har Jens i en årrække arbejdet med lederudvikling og -rådgivning i det offentlige segment og som uddannelseskonsulent i den finansielle sektor.

KONTAKT

  INCIPIA APS

  Frydenlundsvej 30

         (Bygning A)

         2950 Vedbæk

+45 4010 6280

FØLG OS

Børsen Gazelle 2019

GDPR & ETIK

PROFIL

Vores navn er god latin og betyder; at begynde, at starte eller at indlede noget nyt.
 
Med det afsæt hjælper vi vores kunder med, at begynde søgningen efter nye medarbejdere, at starte kompetenceudviklingen, at give bolden op til forandring.
 
Vi opererer i krydsfeltet mellem Human Resource Management og din operationelle hverdag, hvilket giver os en unik position.

© Copyright 2019. All Rights Reserved.