INCIPIA

OM OS

Er vores proces anderledes?


Vores rekrutteringsmodel er udviklet for kunne tiltrække, vurdere og tilbyde de bedste kandidater til vores kunder.


Vi tager altid ansvar for de rekrutteringer vi gennemfører og gir’ ikke op før matchet er helt rigtigt. Vi giver altid 6 måneders garanti på vores rekrutteringer.


Vi har et stort netværk indenfor flere forskellige fagområder og brancher. Vi holder tæt kontakt til kandidaterne og ved derfor både hvad der sker i deres arbejdsliv og hvad de er gode til.

VORES TILGANG

Summa summarum, så har vi udviklet en rekrutteringsmodel der sætter kvalitet i centrum – omhyggeligt forarbejde, detaljeret kravspecifikation, effektiv search- og/eller selectionproces, relevante tests og udvælgelse, hyppig kunderapportering og en længere kandidatopfølgning - er alle steps der er gennemarbejdet og dokumenteres for at opnå det bedste slutresultat.


Vi anvender personligheds- og færdighedstests i alle vores rekrutteringer.


Der er mange holdninger til tests – I vores verden kan de aldrig stå alene, men omvendt erkender vi også at en test er en god metode til at kunne forstå de væsentligste aspekter i et menneskes sandsynlige adfærd indenfor relativt kort tid (interviews, referencer, cases m.v. er andre måder).


Vi er bl.a. certificeret i:

  • Master Person Analyse (MPA)
  • Master Problemløsnings- og potentiale-profil (ACE)
  • Master Adfærds- og motivations-profil (EASI)
  • Master Personlighedstest (OPTO)
  • A & D Resources (HOGAN ASSESSMENT TOOLS)

METODE / PROCES

ANALYSE - FORSTUDIE


Jobprofil - Personprofil

Metodevalg

Mapping af stakeholdere

Forventningsafstemning


INTERVIEWS - TESTS


Interview- og testfase, samt udarbejdelse af short list og udvægelse

SEARCH - SELECTION


Jobopslag og/eller udarbejdelse af long list, samt kontakt til relevante kandidater

RÅDGIVNING - OPFØLGNING


Præsentation af finalist-kandidater og sparring omkring kandidater, samt opfølgning 3 gange indenfor de første 6 måneder

VORES TEAM

INCIPIA er stiftet i januar 2009.


Vi har efaringer fra en række lederposter i flere af erhvervslivets største virksomheder, hvor vi har opnået en særlig kompetence inden for Human Resources. Vi kan derfor vores håndværk.


Vi har arbejdet med de fleste aspekter inden for HR i mange år og er solide praktikere, med et håndgribeligt syn på alt fra rekruttering, over uddannelse til strategi.

HASSE STEENBUCH (f. 1970)

MANAGING PARTNER / INDEHAVER


Hasse har gennem de seneste 25 år arbejdet med udvikling og rekruttering af specialister og ledere i forskellige brancher og på alle niveauer, senest som adm. direktør for en stor skandinavisk rekrut-teringsvirksomhed. Hasse er stifter af INCIPIA.

VORES KOMPETENCER

Consulting, Services & IT

Finance & Accounting

Salg, Marketing & Kommunikation

Management & Executive

HENRIK EHLERS (f. 1966)

PARTNER


Henrik har arbejdet med search af specialister, mellemledere og executives i 8 år. Henrik kommer med en baggrund som officer i flyvevåbnet og har i det private erhvervsliv beskæftiget sig i primært konsulentroller og i stillinger med salgsledelse i danske større virksomheder. Henrik har været ansat i INCIPIA siden 2021.

JILL REPP (f. 1962)

PARTNER / INDEHAVER


Jill har mere end 20 års erfaring med Search & Assessment. Jill har været ansat i flere større rekrutterings-virksomheder som seniorkonsulent og partner, og i alle årene har hun arbejdet med search & assessment herunder rekrutteringsforløb på taktisk og strategisk niveau.